Blog

A Gaveran Cégcsoport fő tevékenysége az építési project management és műszaki ellenőrzés, műszaki szakértés valamint szakmai tanácsadás, oktatás. A Gaveran Csoport keretein belül egy minden szakágra kiterjedő, ütőképes szakértő csapat dolgozik minden típusú építési kérdés és probléma megoldása érdekében, minden jellegű magasépítési területen, mint például többek között a Hermina Towers irodaház, Corvin Bevásárlóközpont és irodakomplexum a Corvin Sétányon, több száz lakásos társasház kivitelezések lebonyolítása, középiskola kivitelezés, hotel felújítás műszaki ellenőrzése, továbbá műszaki szakértői megbízások, valamint banki független szakértői feladatok ellátása képviseletében.

A Gaveran Csoport kész megszervezni és levezényelni minden típusú építési munkát. A mérnökök és a műszaki csapat magas képzettségű, mely képes megfelelően irányítani olyan munkákat is, ahol nincs generál kivitelező megbízva. Teljes építési managementet tudunk biztosítani, mely a műszaki ellenőri és az összefogó, lebonyolítói gárdát is magába foglalja, egy fővállalkozó díjának értelemszerű megtakarítása mellett, ahogy például az Expo & Trade irodaháznál, illetve a lakóépületeknél is végeztük a munkánkat.

A Gaveran-ban felgyűlt lakásépítési és irodakialakítási tapasztalatok alapján tud segíteni azon embereknek és cégeknek is, akik új helyre költözés előtt állnak és szeretnének biztosak lenni annak megfelelő műszaki kialakításában. Azoknak tudunk segítséget nyújtani, akik az eladó/bérbeadó irányába egy professzionális és mélyreható műszaki képviseletet tartanak szükségesnek, mellyel elkerülhető a későbbi esetlegesen nagyon költséges utólagos javítás, átalakítás.

Cégünk az előzőekben bemutatott építőipari irányokban kiemelkedő munkát kínál
egy kiváló, felelőssgteljes és megbízható csapattal, amely többet tud nyújtani a megszokott elvárásoknál.

A Gaveran Csoport tevékenységét nemzetközi szinten végzi, munkatársaink Európa számos országában tudnak felmutatni minőségi referenciákat. Romániában, Lengyelországban és Írországban helyi irodáink az Önök rendelkezésére állnak.

 

Létrehoztunk egy oktatási központot is, a SmartMore Akadémiát, mely az élettapasztalat gyakorlatát adja át az arra vágyóknak. Két témakörben adjuk át ismereteinket. Az egyik témakör a project manager tudás, egyik oldalról a szakmai másik oldalról a kifejezetten általános élettapasztalati tudásra építve.

További információ: SMARTMORE

"HISZÜNK A SZAKTUDÁS ÉS A MINŐSÉG JÖVŐJÉBEN!"